Realisatie kantoorunits in “the Curve’’ NDSM terrein Amsterdam

Door onze relatie De Kroonenberg Groep, werd TBP Bouw gevraagd dit unieke project volledig in te richten. Gelegen aan het steeds populairder wordende NDSM terrein in Amsterdam Noord, een gebied dat sterk in opkomst is, ligt gebouw “The Curve”. Immense glaspartijen laten duidelijk het beton en het staal van het gebouw zien, een echt stoer pand met een duidelijke uitstraling. Een transparant, opvallend ontwerp op een prominente locatie, pal voor het voormalige NDSM-terrein.

 

Ook voor dit gebouw gebruikt TBP Bouw duurzame materialen, dit blijkt bijvoorbeeld uit het lage energieverbruik. Maar ook door de hoge kwaliteit van het binnenklimaat en de flexibele indelingsmogelijkheden. Het gebouw is uitstekend geïsoleerd door de toepassing van 3-laags glas. The Curve heeft een eigen bron voor warmte-koude opslag en de luchtbehandelingsinstallatie maakt gebruik van warmteterugwinning, warmte die anders verloren zou zijn gegaan.

 


Impressies van het project


  • Opdrachtgever
  • Architect
  • Locatie
  • Jaar van uitvoering