Filialen Vanilia

Na het succes dat TBP Bouw haalde met de vestiging van modeketen Vanilia in Den Bosch, werd besloten dat meer van de filialen van Vanilia omgebouwd moesten worden naar het voorbeeld van de winkel in Den Bosch.

 

Al snel volgde de filialen in Amsterdam, Breda, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Arnhem.

 

Stuk voor stuk verbouwd naar de standaard hoge norm die TBP Bouw aan zichzelf maar ook aan haar onderaannemers stelt.

 

Het resultaat mag er zeker zijn, een 7-tal schitterende winkelpanden met een uitstraling waar luxe, vakmanschap en duurzaamheid de boventoon voert. Filialen  die passen bij het merk Vanilia en waar Vanilia binnen de organisatie erg trots op is.

Veelal werd er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen die door de vakkundigheid van de medewerkers van TBP Bouw weer opnieuw of in een andere functie konden worden hergebruikt. Bijvoorbeeld het filiaal in Arnhem is geheel opgemetseld uit bakstenen die uit een eerder gesloopte boerderij komen welke voorheen in de  Noord-Hollandse Beemster stond. Hierdoor kregen de filialen een heerlijke robuuste en industriële uitstraling.

Impressies van Filiaal Enschede.Impressies van Filiaal Amsterdam.Impressies van Filiaal Arnhem.Impressies van Filiaal Breda.Impressies van Filiaal Groningen.Impressies van Filiaal Utrecht.Impressies van Filiaal Rotterdam.  • Category

    Winkel

  • Opdrachtgever Vanilia
  • Locatie Diverse
  • Jaar van Uitvoering 2008 tot Heden